Boutični hotel in restavracija

NAŠA ZGODBA

Dobrodošli

Ko se je svet začel zapirati in prilagajati nenavadnim okoliščinam, zaradi katerih so se življenja mnogih od nas čez noč krepko spremenila, so se v nekoliko mirnejšem vsakdanjem ritmu začele snovati marsikatere nove zgodbe. Ena od njih je tudi Milka. Čeprav so bili časi nepredvidljivi in zahtevni, smo se vsi strinjali, da bo po koncu pandemije svet drugačen. Butični hotel in restavracija Milka predstavljata to spremembo. Naša ekipa se je začela oblikovati skozi različna naključna srečanja, vse posameznike pa je združevala skupna pobuda za razvoj turizma, namenjenega sodobnemu popotniku, ki ne želi le občutiti okolja, ki ga je obiskal, temveč hrepeni po edinstvenih doživetjih in srečanjih, ki postanejo dragoceni življenjski spomini.

Že od začetka smo si enotni v tem, da želimo pri svojem poslovanju odgovorno poskrbeti za ljudi in okolje. Eno od naših najpomembnejših vodil je upoštevanje regionalnosti – kjer je le mogoče, sodelujemo z lokalnimi obrtniki in dobavitelji ter uporabljamo lokalne surovine.

Ko je nastajala prenovljena podoba našega hotela in restavracije, se je širila tudi naša ekipa sodelavcev. Posebej želimo poudariti sodelovanje z arhitekturnim biroje Gartner Lifestyle Architects, kjer so vedno z navdušenjem prisluhnili našim idejam in nam pomagali zasnovati in razviti objekt, na katerega smo ponosni.

Želeli smo ustvariti okolje, v katerem se boste počutili domače in sproščeno. Prostor, od koder se boste vrnili domov z nepozabnimi spomini in z željo, da se kmalu vrnete. Z veseljem bomo poskrbeli za vas.

Dobrodošli v Milki.