Pri oblikovanju butičnega hotela Milka so nas vodila globalna raziskovanja in strogo določeni standardi industrije. Želimo vam pričarati izkušnjo, ki se ne odraža le v premišljeni in izbrani podobi naših sob, temveč vas objame s posebnim občutkom takoj, ko vstopite v naš hotel.

Na voljo je šest unikatno oblikovanih sob: tri razkošne in velike suite ter tri priljubljene dvoposteljne sobe v vrhnjem nadstropju. Vse sobe ponujajo čaroben pogled na jezero, za katerim se razprostirajo mogočni vršaci Julijskih Alp. Pri izboru opreme smo pozornost namenili tudi najmanjšim podrobnostim, vse sobe pa odslikavajo različne motive, ki črpajo navdih v lokalnem okolju in kulturi.

Želimo si, da bo bivanje pri nas nepozabno doživetje za vas.

Oglejte si predstavitev različnih sob, da boste lažje izbrali pravo zase. Komaj čakamo, da vam zaželimo dobrodošlico.

Vse sobe v našem hotelu so oblikovane za dve osebi. Zato gostimo predvsem odrasle goste, sprejemamo pa tudi najstnike od 12. leta dalje. Prosimo, upoštevajte, da ne moremo sprejeti več kot dveh gostov na sobo, razen v Cone Luxury Double, kjer je mogoče postaviti dodatno ležišče. Vse postelje so dvojne in jih ni mogoče ločiti na enojne.

Prikaži

Vse sobe Luxury double Suita

Garden suita

Suita Garden predstavlja popolno intimnost. Iz 50 m² velike sobe imate pogled na Julijske Alpe, dodatnih 35 m² zasebne terase pa vas vabi v zasebno zeleno oazo, kjer se nahaja tudi zunanji jacuzzi s pogledom na gore in jezero. Ločen dnevni prostor se odpira na balkon in ponuja poglede proti jezeru in goram, medtem ko je spalni del udobno skrit s pogledom na zen vrt na terasi. Nam ta soba predstavlja občutek skrivnosti in hkrati ponuja zen v zelenini, ki nas ves čas obdaja.

Soba je opremljena z veliko king size posteljo s podaljšanim ležiščem, vabljivim dnevnim prostorom, balkonom in zasebno teraso. Kopalnica se skriva za velikimi steklenimi vrati, bogatijo pa jo velike črno-bele ploščice z vzorcem onyxa, dvojni umivalnik, bide in ogromen tuš.

Rock suita

Rock je prostorna in elegantna suita z edinstveno skalo, po kateri je soba dobila ime. 45 m² vam ponuja udobje in veliko prostora za sproščanje. Samostoječa kad je center pozornosti in vabi v svoj objem s čarobnim pogledom na jezero in gore. Majhna zunanja terasa je idealen prostor za aperitivo ali uživanje v jutranji kavi s pogledom na Julijce. Nam ta soba predstavlja občutek intimnosti in prijaznega objema.

Soba je opremljena z veliko (king size) posteljo, vabljivim dnevnim prostorom in diskretno skrito garderobo. Kopalnico bogatijo velike črno-bele ploščice z vzorcem onyxa in ogromen tuš.

Alpine suita

Suita Alpine s kar 58 m² je sinonim odprtosti in prostornosti. Takoj ko vstopite, se prostor odpre, iz vseh kotičkov sobe pa se bohotijo pogledi na čudovito naravo. Samostoječa kad s pogledom na gore, dizajnerska zofa, garderobni prehod in balkon z najširšim zornim kotom so stvari, ki dajejo tej sobi občutek zračnosti in svetlosti. Nam ta soba predstavlja občutek zračne neskončnosti in idealno okolje za popolno predajanje sprostitvi in uživanju.

Soba je opremljena z veliko (king size) posteljo s podaljšanim ležiščem, vabljivim dnevnim prostorom in diskretno skrito garderobo. Kopalnica se skriva za velikimi dvojnimi steklenimi vrati, bogatijo pa jo velike črno-bele ploščice z vzorcem onyxa, dvojni umivalnik, bide in ogromen tuš.

Pine Luxury Double

Soba Pine se s svojimi 23 m² odpira v prostor, kjer sta združeni kopalnica in spalnica. Namesto kadi se ta soba ponaša z dvojnim tušem, posebnost pa ji daje bralna niša, opremljena z udobnimi vzglavniki in pogledom na jezero in gore. Okna se lahko elektronsko zameglijo, dve strešni okni pa se odpreta v francoski stil balkona za ultimativno doživetje gora prav iz svoje sobe. Nam ta soba predstavlja raj za knjižne molje: svet se v bralnem kotičku kar ustavi.

Soba je opremljena z veliko (king size) posteljo, odprto kopalnico bogatijo velike črno-bele ploščice z vzorcem onyxa in ogromen dvojni tuš.

Cone Luxury Double

Soba Cone se s svojimi 30 m² odpira v prostor, kjer sta združeni kopalnica in spalnica. Cone se ponaša s tušem in samostoječo kadjo, ima udoben dnevni prostor z dvema dizajnerskima enosedoma, z okni, ki se lahko elektronsko zameglijo, in z dvema strešnima oknoma, ki se odpreta in razširita v francoski stil balkona s prekrasnim pogledom na jezero in gore. Nam ta soba predstavlja popolno okolje za razvajanje in uživanje, navdušuje pa tudi z občutkom popolne ptičje perspektive okolice.

Soba je opremljena z veliko (king size) posteljo, odprto kopalnico krasijo velike črno-bele ploščice z vzorcem onyxa, v njej sta prostostoječa kad in ogromen tuš. V tej sobi se lahko uredi tudi udobno in veliko dodatno ležišče, ki je sicer vgrajeno v pohištvo in ni vidno.

Lake Luxury Double

18 m² velika soba Lake je res unikatna. Široka panorama nam sledi na vsakem koraku in skozi dan ponuja različne, a vedno čudovite poglede na jezero in okoliške gore. Dvignjena postelja, ki jo diskretno zakriva zavesa tančica, loči spalni prostor in mu daje intimnost. Že od začetka prenove nam ta soba predstavlja bližino in toplino, zato smo jo ljubkovalno poimenovali »honeymoon suite«.

Soba je opremljena z veliko (queen size) posteljo, samostoječo kadjo, od koder se ponuja enkraten pogled s ptičje perspektive na celotno jezero ter okoliške gore. Vsa okna se lahko elektronsko zameglijo za večjo zasebnost. Kopalnico bogatijo velike črno-bele ploščice z vzorcem onyxa in podaljšana niša s tušem.

Za vaše udobje

Tu smo za vas

Vaše dobro počutje je za nas na prvem mestu. Želimo si, da bi se pri nas vsak trenutek počutili sproščeno in bili pomirjeni, da bomo poskrbeli za vas.

Naša celotna ekipa je predana odličnosti in zagotavljanju vašega udobja medtem ko ste z nami, z veseljem pa vam bo v pomoč tudi pri načrtovanju morebitne nadaljnje poti, ko boste odšli.

Za vaše zadovoljstvo in udobje smo razširili tudi ponudbo najrazličnejših storitev, ki jih izvajajo lokalni predani strokovnjaki in so prilagojene vašim željam.

Odličen začetek dneva

zajtrk

Vsi obroki, ki jih boste okusili pri nas, so oblikovani z namenom zagotavljanja edinstvene izkušnje. Tudi če niste jutranja ptica, vas bo bogat in okusen zajtrk, postrežen ob pogledu na jezero in gore, zvabil iz postelje in okrepčal pred začetkom aktivnega dne.

Bar in postrežba v sobi

Čeprav je bar morda majhen, s svojo ponudbo ne bo razočaral. Lahko vas zavede na poti do restavracije ali spremeni vaše načrte, ko se že odpravljate ven. Med izbranimi okusi različnih pijač je nekaj tudi takšnih, ki jih boste dobili le pri nas.

Postrežba v sobi je prav tako možnost, ki jo z veseljem ponudimo: jedi, oblikovane pod taktirko našega chefa, in pijača iz našega bara.

Sprostitev

Savna

Prostor za sprostitev, s finsko savno za dve osebi in udobnim kotičkom za počitek, je ob predhodni rezervaciji na voljo našim hotelskim gostom za zasebno uporabo.

Svoboda gibanja

Aktivnosti vse leto

Lepota narave, ki nas obdaja, se zdi skoraj neresnična. Zelena, bela ali odeta v jesenske barve, ponuja zdrave možnosti rekreacije in športnih aktivnosti. Od lahkotnih sprehodov do intenzivnejših možnosti za tiste, ki želite več.

Shramba za športno opremo

Svojo športno opremo lahko shranite v varni sobi, ki je dostopna samo gostom hotela.

Ekipa Milka

Predani in strokovni

To je naša ekipa. Verjamemo, da najmočnejše ekipe stojijo skupaj in delujejo kot eno. Gladko jadrajo na površini in trdo delajo pod njo – kot račke na gladini jezera Jasna. Ne glede na vse smo vedno tu za vas.

Iz našega žurnala