Milka je novo butično doživetje v srcu Julijskih Alp. Smo mlada ekipa s skupno željo – oblikovati prostor, kjer lahko modernemu popotniku na ustvarjalen način prikažemo avtentičen pogled na slovensko kuhinjo in kulturo.

Izkušnje, ki smo jih kot posamezniki pridobili po vsem svetu, smo združili v skupnem oblikovanju prepoznavnega dizajna, gastronomije in uslužnosti do gosta.

Veseli smo, da lahko našo zgodbo delimo z vami.

Dobrodošli v Milki.

Butični hotel

OBČUTEK DOMAČNOSTI IN UDOBJA

Naš hotel sledi svetovnim standardom za butične hotele: ima šest unikatno oblikovanih sob, fine-dining restavracijo in wellness kotiček s savno za dva. Vse sobe se ponašajo s pogledom na čudovito alpsko pokrajino.

Biti dober gostitelj za nas pomeni odgovornost, da za goste vedno poskrbimo kot za svojo družino ali prijatelje. Pozorni smo na vsako podrobnost, da se lahko vi brezskrbno posvetite udobju in si privoščite odklop. Tukaj smo, da lahko za trenutek pozabite na vsakodnevni direndaj.

VODJA KUHINJE DAVID ŽEFRAN

REGIONALNO KULINARIČNO DOŽIVETJE

Naša fine-dining restavracija združuje ustvarjalnost in regionalnost – navdih za jedi črpamo iz lokalnega okolja in letnega časa. Zasnova vsake jedi je skrbno premišljena z namenom, da celovito predstavi regijo med Alpami in Jadranom ter izrazi drzno ustvarjalnost naše ekipe. 

Izkušnje naših gostov med bivanjem v Milki

MNENJA GOSTOV

Thank you for this extraordinary stay. The staff and everything’s around the concept of the hotel is excellent while making you fell like coming home. It’s not just a hotel but an entire experience. 🫶🏻

Hvala za to izjemno bivanje. Osebje in vse, kar je povezano s konceptom hotela, je odlično, hkrati pa poskrbi, da se boste počutili, kot bi se vrnili domov. To ni samo hotel, ampak celotna izkušnja.

Guest
6 oktobra 2022

I’ve really appreciated the kindess of the staff and customer care.
I really recommend this piace! Stunning landscape over the mountains and lake!! The perfect place for the perfect honeymoon and romantic days. Our room was excellently decorated in every details. Really good bath products.

Zelo sem cenila prijaznost osebja in skrb za stranke.
Resnično priporočam ta piace! Osupljiva pokrajina nad gorami in jezerom!! Popoln kraj za popolne medene tedne in romantične dni. Naša soba je bila odlično urejena v vseh podrobnostih. Res dobri kopalni izdelki.

Maria G. F.
19 septembra 2022

We stayed at Milka near the end of October 2022. The expression “you have one opportunity to make a positive impression held true”-before entering the registration area we were greeted by Ana. She greeted as with energy & enthusiasm showing a keen interest to share all of the interesting facts about Milka & how Milka could help make our stay enjoyable. The hotel is immaculate & comforting. The rooms had everything we would have expected. We had the room with the hot tub – we enjoyed relaxing in the hot tub after a day of walking. View of the alps was very relaxing. The location of the hotel is perfect close to amazing hiking trails & a short walk to restaurants/ski village of Kranjska Gora. The staff are very friendly & will go out of their way to help. We highly recommend Milka as a destination hotel in a beautiful part of the world. Note everyone was able to speak excellent English.

Pri Milki smo bivali proti koncu oktobra 2022. Izraz »imate eno priložnost, da naredite pozitiven vtis« se je držal – pred vstopom v registracijski prostor nas je pozdravila Ana. Pozdravila je z energijo in navdušenjem, ki je kazala veliko zanimanje za delitev vseh zanimivih dejstev o Milki in o tem, kako bi Milka lahko pomagala narediti naše bivanje prijetnejše. Hotel je brezhiben in udoben. Sobe so imele vse, kar smo pričakovali. Imeli smo sobo z masažno kadjo – uživali smo v sprostitvi v masažni kadi po dnevu hoje. Pogled na Alpe je bil zelo sproščujoč. Lokacija hotela je odlična v bližini čudovitih pohodniških poti in kratek sprehod do restavracij/smučarske vasi Kranjska Gora. Osebje je zelo prijazno in se bo potrudilo, da pomaga. Zelo priporočamo Milko kot ciljni hotel v čudovitem delu sveta. Upoštevajte, da so vsi govorili odlično angleško.

Bryan H.

Siamo rimasti molto soddisfatti del posto ma soprattutto del servizio!

Zelo smo bili zadovoljni s krajem, predvsem pa s storitvijo!

We were very happy with the place but especially with the service!

Gaia T.
2 novembra 2022

Loved this Boutique Hotel. Super Breakfast! Attention to detail! Amazing view! Free Parking. Comfy bed….and state of the art room!

Všeč mi je bil ta butični hotel. Super zajtrk! Pozornost do podrobnosti! Čudovit razgled! Brezplačno parkiranje. Udobna postelja….in vrhunska soba!

Neal E.
25 oktobra 2022

In of the most beautiful hotel I have ever seen. Everything was perfect.

V najlepšem hotelu, kar sem jih kdaj videla. Vse je bilo popolno.

Nina A.
20 oktobra 2022

Izjemno doživetje na vseh nivojih ponudbe.

An exceptional experience at all levels of the offer.

Guest
1 avgusta 2022

Vse pohvale, vrhunska zgodba, izkušnja, hrana, ponudba. Romantično, neprecenljiv razgled. Savna odlična. Bogat zajtrk, izjemna večerja.

All praises, superb story, experience, food, offer. Romantic, priceless view. The sauna is excellent. Rich breakfast, exceptional dinner.

Guest
31 decembra 2022

Thank you so much to all the team. Thanks to you we had a wonderful experience at your place.

Najlepša hvala vsej ekipi. Zahvaljujoč vam smo imeli čudovito izkušnjo pri vas.

Alexandre P.
5 avgusta 2022

Odlična lokacija in nastanitev, ter prijazno osebje.

Excellent location and accommodation, and friendly staff.

Jože J.
26 julija 2022
Jezero Jasna

Več kot le jezero

Pogled na čudovito jezero Jasna z mogočnimi vršaci v ozadju se verjetno vsakomur, ki ga uzre, za vedno vtisne v spomin. Lepota okolja, ki nas obkroža in je v vseh letnih časih presunljiva, je zanetila našo ustvarjalnost. Pri vizualnem ustvarjanju smo do najmanjše podrobnosti črpali navdih iz obdajajoče narave.

Čeprav se zdi, da se čas ob jezeru ustavi in je vsakdanje življenje tako daleč stran, pa neposredno geografsko zaledje Kranjske Gore ter stičišče z Italijo in Avstrijo predstavljata idealno izhodišče za nadaljnje raziskovanje aktivnih in gurmanskih doživetij.

Alpska butičnost

DIZAJN in ARHITEKTURA

Odgovornost do okolja in ljudi je eno od glavnih načel, ki mu sledimo na vsakem koraku.

Z arhitekturo smo vnesli značilnosti okolja v prostor z uporabo lesa in kamna, dveh prevladujočih elementov alpskega sveta. Velike steklene površine so zabrisale meje med zunanjim in notranjim ter približale občutek bivanja v naravi.

Pri oblikovanju notranje opreme smo sledili alpskemu značaju arhitekture, a hkrati prostor zmehčali in v njem ustvarili prijetno toplino.

Posebej ponosni smo na sodelovanje s slovenskimi obrtniki, ki s svojimi kreacijami pomembno zaznamujejo celoten projekt.

Aktivni vse letne čase

Široka izbira možnosti

Aktivno preživljanje prostega časa je naša strast. Zato smo srečni, da nas obkroža obširno vsestransko gorsko igrišče in nam naravne danosti vse leto ponujajo najrazličnejše aktivnosti tako rekoč pred našim pragom.

Ne glede na to, kaj najraje počnete v prostem času – uživate v fizični aktivnosti, spoznavanju kulturno-zgodovinske dediščine ali gastronomiji, je izbira skoraj neomejena. Za organizacijo vodenih doživetij smo se povezali z najboljšimi ponudniki, z željo, da izkusite še več, kot bi si morda upali sami.

OKOLJSKA ODGOVORNOST

 

Zahvala, da se nahajamo v čudovito ohranjenem naravnem okolju, gre našim predhodnim generacijam. Naša naloga pa je, da to okolje ohranimo za tiste, ki pridejo za nami. Skrb za planet in okolje mora biti več kot le črnilo na papirju.

Naš poudarek temelji na regionalnosti – dejstvo, da smo v centru Evrope, na stičišču Alp in Sredozemlja, nam omogoča dostop do ustvarjalnih idej in obilo kakovostnih možnosti. Nekaj primerov, na katere smo ponosni:

  • Kulinarika: celotno paleto surovin pridobivamo z območja 100 kilometrov oddaljenosti.
  • Voda: nesposredna bližina gora nas razvaja z izjemno pitno vodo, zato smo zmanjšali vpliv transporta in uporabo ustekleničene vode.
  • Dodatki v sobi: naša kozmetika je ročno izdelana v Sloveniji in ni testirana na živalih, uporabljene pa so skrbno izbrane sestavine. Copati so izdelani iz reciklirane plastike, da ji podarijo nov namen in podaljšajo življenjsko dobo.

Zadnje iz našega žurnala